Ziua 86 - Promisiunea speranței

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Să nu vi se tulbure inima. Aveți credință în Dumnezeu și aveți credință în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locașuri; dacă n-ar fi așa, v-aș fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Și după ce Mă voi duce și vă voi pregăti un loc, voi veni din nou și vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiți și voi.” Ioan 14:1-3

„Casa noastră nu este aici; suntem doar străini și călători, în drum spre o țară mai bună, chiar cerească. Gândiți-vă la aceste lucruri și, făcând aceasta, Hristos va fi chiar lângă voi.” Life Sketches of Ellen G. White, p. 293

Întrebări de suflet

Datorită milei, harului și bunătății iubitoare a lui Dumnezeu, avem speranță. Speranță pentru un mâine mai bun, pentru iertare și biruință asupra păcatului și speranța vieții veșnice. Satana și această lume ne oferă numerpase motive să renunțăm la viață, însă în Isus, „făgăduinţele lui Dumnezeu, oricâte ar fi ele, toate în El sunt «Da»” (2 Corinteni 1:20).

Vei alege tu să crezi promisiunile speranței care ți-au fost date în Cuvântul lui Dumnezeu și garantate prin sângele lui Isus? Îl vei ruga tu să te ajute să îți păstrezi privirea ațintită asupra speranței în cea de-a Doua Venire și viața veșnică cu El?

https://www.facebook.com/AdventistMoldova/videos/269013144209451/

Motive de laudă

  • Anonim: Ne-am rugat ca Dumnezeu să ne ofere mijloacele necesare pentru a construi o biserică, iar El a lucrat la inima unui om de afaceri înstărit, care a donat materialele de care aveam nevoie!
  • Cazurile de Covid-19 scad încet în Europa și în alte locuri din lume. Ratele de spitalizare sunt în descreștere chiar dacă țările se redeschid, cu menținerea distanței sociale și a altor reglementări. 

Motive de rugăciune – Sâmbătă, 20 Iunie 2020

  • Roagă-te ca Isus să îți descopere din nou speranța glorioasă pe care o ai în El. 
  • Roagă-te pentru convertirea membrilor familiei tale, a prietenilor, a colegilor de muncă, precum și pentru toți cei ale căror nume au fost trimise către echipa de rugăciune a programului 100 de Zile de Rugăciune.
  • Roagă-te pentru membrii care au dificultăți spirituale, fizice sau economice, ca să rămână puternici în timpul diferitelor încercări și să privească la Isus pentru ajutor. 
  • Roagă-te pentru diferitele bisericii și departamente in Conferința Anglia de Sud.
  • Roagă-te pentru miracole financiare care să permită plantarea de biserici și recondiționarea clădirilor existente pentru a sluji mai bine comunitățile care le înconjoară. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *