Ziua 66 - Privilegiul persecuției

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă

„Ferice de cei persecutați din pricina dreptății, căci a lor este Împărăția Cerurilor” Matei 5:10

Isus nu prezintă urmașilor Săi speranța de a ajunge la slavă și bogății pământești și de a avea parte de o viață ferită de încercări, ci El le prezintă privilegiul de a umbla împreună cu Învățătorul lor pe calea tăgăduirii de sine și a ocării, din pricină că lumea nu-i cunoaște.” Cugetări de pe Muntele Fericirilor, pag. 29

Întrebări de suflet:

  • Când iubirea de sine, dreptatea, sfințenia și adevărul sunt dezvăluite de creștinii credincioși, Satana va stârni rezistență și ură printre cei care aleg să ignore vocea Duhului Sfânt.
  • Putem avea siguranța că în orice persecuție cu care ne-am confrunta, Isus va fi cu noi și se va preamări pe Sine prin experiența noastră provocatoare.
  • Ați experimentat persecuție din cauza credincioșiei voastre față de Isus? De ce da sau de ce nu?
  • Alegeți astăzi să lepădați orice dorință de a place lumii și să vă concentrați în rugăciune pe descoperirea gloriei lui Dumnezeu, chiar dacă aceasta ar putea duce la persecuție?
https://www.facebook.com/AdventistMoldova/videos/2544920339092079/

Motive de laudă:

  • Multe biserici devin creative în desfășurarea serviciilor Sabatului în timpul carantinei.
  • Pandemia a adus importanța mesajului nostru de sănătate în prim-planul membrilor din întreaga lume. Interesul pentru munca de sănătate preventivă, NEWSTART etc. este în creștere. Acum este un moment minunat pentru a conduce oamenii către o înțelegere cuprinzătoare a legilor despre sănătate ale lui Dumnezeu.

Motive de rugăciune – duminică, 31 mai 2020

  • Rugați-vă pentru lucrarea celei mai vechi biserici adventiste din Norvegia, care cuprinde acum un centru de influență pentru a oferi cursuri gratuite de norvegiana pentru emigranți, o școală de gătit, un bufet și multe altele.
  • Rugați-vă pentru slujirea a două noi microbuze mobile de sănătate din Chiapas, Mexic. Rugați-vă pentru pacienții pe care îi transportă și brigadele medicale pe care le sprijină în weekend, făcând posibile controale medicale gratuite, intervenții chirurgicale minore, proceduri stomatologice, teste cu ultrasunete, examene oculare și multe altele.
  • Rugați-vă pentru o renaștere a adevăratei evlavii și pentru un interes reînnoit pentru evanghelizare în fiecare membru și biserică din întreaga lume.
  • Rugați-vă pentru biserica din Burundi. Trece prin diferite lupte și probleme în acest moment. Doar intervenția lui Dumnezeu poate aduce pace.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *